ГРИЛОВАНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ - 0,200ГР.

ГРИЛОВАНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ - 0,200ГР.

/моркови, чушки, тиквички, лук/

4.50лв.