ТЕЛЕШКО БОНФИЛЕ С ИМПЕРАТОРСКИ ОРИЗ И ЗЕЛЕНЧУЦИ - 0,300гр.

ТЕЛЕШКО БОНФИЛЕ С ИМПЕРАТОРСКИ ОРИЗ И ЗЕЛЕНЧУЦИ - 0,300гр.

/Тиквички, моркови, чушки/

15.90лв.