Салати

Шопска салата 300 г
Шопска салата 300 г
Салата веган 300гр
Салата веган 300гр
СПАНАЧЕНА САЛАТА С ГРИЗИНИ И ПРОШУТО 300 г
СПАНАЧЕНА САЛАТА С ГРИЗИНИ И ПРОШУТО 300 г
Салата бурата 300 г
Салата бурата 300 г
Табуле киноа в наш стил 300 г
Табуле киноа в наш стил 300 г
Салата авокадо 300 г
Салата авокадо 300 г
Свежа салата с халуми 300 г
Свежа салата с халуми 300 г
Капрезе в наш стил 300 г
Капрезе в наш стил 300 г
Салата туна 300 г
Салата туна 300 г
Салата Тасос 300 г
Салата Тасос 300 г
Салата Цезар Пиле/Сьомга 300 г
Салата Цезар Пиле/Сьомга 300 г
Салата прованс 300ГР
Салата прованс 300ГР
Салата верде 300ГР
Салата верде 300ГР
Салата фреска с “Тет Де Моан” 300ГР
Салата фреска с “Тет Де Моан” 300ГР
Call Now Button