За нас

Friends bar & dinner

КАЧЕСТВЕНА ХРАНА, ИЗИСКАНА ОБСТАНОВКА, ЩАСТЛИВИ КЛИЕНТИ

Изискано и спокойно място, което залага на вкусната и добре поднесена храна. Това е усещането, което екипът на Friends bar & dinner прави за всички свои клиенти.

Защо Friends bar & dinner?

Барът

Лукс, уют и спокойствие – усещането, което екипът на Friends bar & dinner прави за всички свои клиенти. За вашата сигурност имаме постоянно видеонаблюдение.

Кухнята

Специалното меню създадено от най-добрите майстор готвачи и сладкари в София. Предлагаме европейска и българска кухня, риба и морска храна.

Локацията

Friends bar & dinner се намира в ж.к. Надежда 2, зад Надежда маркет ул. “Дравски бой” 38. В близост има достатъчно места за паркиране.

Обстановката

Friends bar & dinner е заведение от нов тип, където може да направите вашите бизнес срещи в луксозната, но уютна обстановка. Да обядвате или да имате романтична вечеря или среща за питие с приятели.

Празниците

Friends bar & dinner е чудесно място за вашите имени дни, детски партита, срещи с приятели, семейни или фирмени коктейли и други тържества и ивенти.

Зимната градина

Създадохме зимна градина, която отопляваме в студените месеци за всички, които искат да се чувстват комфортно на външните сепарета и маси или да пушат наргиле.

Call Now Button